Ніколи б не подумала, що в домашніх умовах можна приготувати таку смачну рибку. Маринована скумбрія, на вигляд, як копчена, але значно смачніша.
Вдалий і мегасмачний рецепт, щойно зняли вперше пробу і однозначно, то любов з першого шматочка.
Необхідно:
Скумбрія – 2 шт.
Потрібно відрізати хвіст, плавник і голову і гарно почистити в середині.
Маринад:
Вода – 1 л.
Сіль – 3 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Чай (суха заварка) – 2 ст. л.
Лушпиння цибулі – 2 жмені.
Покроковий рецепт приготування:
Все разом довести до кипіння і проварити 3 хвилини. Остудити до холодного, і тоді беремо пластикову пляшку 2 л, обрізаємо вершечок, поміщаємо туди дві скумбрії. Можна взяти контейнер, але пляшку зручно потім просто викинути.
Заливаємо рибу маринадом. Закриваємо пакетом і поміщаємо в холодильник на 3 доби. А потім можна і смакувати.