Тісто це є універсальним, з нього можна готувати не тільки пиріжки, а й піцу та іншу випічку.
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 4 склянки;
- Свіже молоко 500 мл.;
- Цукор пісок 2 ст. л.;
- Морська сіль ½ ч. л.;
- Рослинна олія 2 ст. л.;
- Сухі дріжджі 11 гр.;
- Начинка будь-яка.
Спосіб приготування:
У молоко покладіть дріжджі, сіль, цукор, олію, борошно та замісіть м’яке й однорідне тісто.
Покладіть його у харчовий пакет та помістіть до холодильника на 2 години.
Потім на потрушеному борошном столі вимісіть тісто та сформуйте пиріжки.
Начинку готуйте на свій смак, це може бути будь-яке варення, джем, сир домашній з родзинками, картопляне пюре.