Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Квашені зелені помідори з начинкою на зиму: дуже класна заготовка з незабутнім смаком і незвичайним ароматом, спробуйте і собі

Квашені зелені помідори з начинкою на зиму: дуже класна заготовка з незабутнім смаком і незвичайним ароматом, спробуйте і собі

Уляна Кіт
7 Вересня, 20247 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Квашені зелені помідори з начинкою на зиму: дуже класна заготовка з незабутнім смаком і незвичайним ароматом, спробуйте і собі

Це мій коронний рецепт і найулюбленіший, весь секрет у начинці, у середині помідора кладемо часник та  перець, не передати словами яка це смакота.

Інгредієнти:

  • Помідори зелені 5 кг
  • Селера пучок
  • Лавровий лист 10 грам
  • Перець чорний горошком 20 грам
  • Червоний гіркий перець 5-6 стручків
  • Часник 3-4 головки
  • Сіль велика на 1 л води 1 ст. ложка

Приготування:

Перебрали і ретельно вимили помідори та селеру. Часник заливаємо теплою водою хвилин на 5, потім його легше почистити.

Ділимо часник на 4-6 частин.

Перець гострий нарізаємо невеликими шматочками. Фаршируватимемо помідори  перцем і часником, краще це робити в рукавичках.

У кожному помідорі паличкою, завтовшки з олівець, робимо отвір.

Покладемо в отвір шматочок перцю та закріплюємо його часником. Як паличку я використовую ручку без пасти. Помідори підготовлені.
Ще знадобиться лавровий лист та перець чорний горошком, сіль.

На дно ємності для соління викладаємо кілька гілочок селери.

Начинені помідори складаємо в ємність, перекладаємо лавровим листям і горошинами чорного перцю, шматочками червоного перцю і часнику, що залишилися, листям селери. Чергуємо шари помідорів та спецій.

Закип’ятимо воду із крупною кам’яною сіллю із розрахунку 1 столова ложка на 1 літр води. На цю кількість помідор іде рівно 4 літри води. Гарячим розсолом заливаємо помідори і ставимо під гніт на 3 дні за кімнатної температури.

Зберігати помідори слід у холодному місці у холодильнику.

Можна помідори розкласти в простерилізовані банки, залити на 20 хвилин окропом, злити його. Розсолом, що кипить, залити помідори і закрутити банки стерильними металевими кришками і зберігати при кімнатній температурі.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Навігація записів

Ароматні мариновані баклажани з часником та перцем на зиму: дуже смачна заготовка, яка сподобається всім хто її спробує
Яскравий лимонний кекс з кокосом – простий в приготуванні, дуже смачний та гарний в розрізі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes