Родзинка цього рецепту – в соусі, який додає м’ясу соковитості і пікантності.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
стегна курячі – 5 шт;
картопля – 1 кг;
цибуля – 2 шт;
часник – 1 головка;
майонез – 200 г;
приправи для м’яса – 1 ст.л;
каррі – 1 ч.л;
сіль і перець за смаком.
Процес приготування
Картоплю ріжемо шматочками, цибулю – півкільцями.
Часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом, спеціями, каррі та іншими приправами на ваш смак.
М’ясо присолюємо і більшу частину соусу додаємо в стегна, добре вимішуємо.
Решта соус додаємо до картоплі і цибулі і також добре перемішуємо.
У форму викладаємо спочатку картоплю з цибулею, на неї – стегна.
Духовку розігріваємо до 190 градусів і запікаємо страву 1 годину.