З курячих шлуночків можна готувати найрізноманітніші страви, закуски. Виходить дуже смачно і оригінально. Спробуйте цей рецепт і ви точно включите його в своє сімейне меню.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячі шлуночки, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- оцет 5%, 2 ст.л;
- цукор, половина ч.л;
- сіль, перець, кріп.
Процес приготування
Курячі шлуночки відварюємо в підсоленій воді зі спеціями протягом 2 годин. Охолоджуємо м’ясо в бульйоні, тоді вони будуть соковитими і м’якими.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо з сіллю, цукром оцтом. Маринуємо 30 хвилин. Зелень дрібно січемо.
Порада: за смаком ви також можете додати ще й часник.
Курячі шлуночки ріжемо невеликими шматочками і змішуємо з цибулею, зеленню. Залишаємо маринуватися на 30 – 40 хвилин.
Закуска відмінно підходить до різних гарнірів, особливо до запеченої картоплі. Ми її часто робимо на пікнік і на святковий стіл.