Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Кожен з нас пам’ятає смак корзинок ще з дитинства! Готувати дуже просто, корзинок виходить багато, а смак – це щось неймовірне!

Кожен з нас пам’ятає смак корзинок ще з дитинства! Готувати дуже просто, корзинок виходить багато, а смак – це щось неймовірне!

Уляна Кіт
9 Липня, 20209 Липня, 2020 Коментарі Вимкнено до Кожен з нас пам’ятає смак корзинок ще з дитинства! Готувати дуже просто, корзинок виходить багато, а смак – це щось неймовірне!

Кожен з нас пам’ятає смак корзинок ще з дитинства. На днях я знайшла старий рецепт і вирішила спробувати. Такі запашні і смачні, що діти були просто в захваті.

Смачненькі корзинки. Рецепт, перевірений часом.

Інгредієнти для тіста:

Жовтки – 4 шт.

Цукор – 200 г.

Масло (м’яке) – 250 г.

Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Борошно – 500-600 г.

Приготування:

Жовтки збити з цукром,додати м’яке масло, збити знову, додати борошно, розпушувач, замісити тісто. Покласти в холодильник на 20-30 хвилин. В формочках для корзинок випікаємо 10 хвилин при температурі 200 градусів. Виходить 46 штук, в залежності від розміру формочок.

Готуємо крем:

На білково-заварний крем нам буде потрібно:

Білки – 5 шт.

Вода – 100 мл.

Цукор – 375 г.

Ванільний цукор – 1 пакетик.

Лимонна кислота – ¼ ч. л.

Приготування:

В каструльку всипаємо цукор, вливаємо воду та варимо на середньому вогні 7-8 хвилин з моменту закипання на 7-8 хвилині всипаємо лимонну кислоту і залишаємо ще кипіти 2 хвилини.Тим часом збиваємо білки в піну десь 1 хвилину, додаємо ванільний цукор, збиваючи додаємо тонкою цівкою гарячий сироп.

Збиваємо ще 10 хвилин і крем готовий.На дно корзинок можна покласти будь-який джем або згущене молоко і білковий крем. Наприклад, дуже смачно виходить з абрикосовим варенням.

Джерело

Навігація записів

Я не знаю, як вам вдалося зробити запис? У Кремлі несподівано відреагували на злив “бесіди” Порошенка і Путіна
Зеленський своєю витівкою у Луцьку поставив на вуха всю Україну! (ФОТО)

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes