Натуральний домашній кетчуп стане чудовою альтернативою магазинному. Він виходить смачніший та корисніший й не міститиме шкідливих домішок.
Інгредієнти:
Помідори 3 кг.;
Яблука 500 гр.;
Ріпчаста цибуля 250 гр.;
Яблучний оцет 50 мл.;
Сіль кухонна 1,5 ст. л.;
Цукор пісок 1,5 скл.;
Перець чорний мелений;
Часник.
Спосіб приготування:
Почистьте яблука, цибулю та помідори.
Поріжте овочі та яблука кубиками, складіть в каструлю й тушкуйте до готовності.
Подрібніть блендером та уваріть до бажаної густини.
Додайте цукор, сіль, перець й оцет та перемішайте.
Смачного