Кабачки – це хіт кожного літа. Вони корисні, легкі, низькоалергенні та неймовірно смачні. Господині готують з них величезну кількість різноманітних страв та заготовок. Пропонуємо ознайомитися з рецептом кабачкових котлет, які можна смажити, запікати або готувати на пару. Страва виходить дуже пишна, ніжна та соковита.
Інгредієнти:
Молоденький кабачок 1 шт.;
Фарш з курки чи будь-який 400 гр.;
Куряче яйце 2 шт.;
Манна крупа 1-2 ст. л.;
Пшеничне борошно 2 ст. л.;
Морська сіль 0,5 ч. л.;
Перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
Натріть помитий кабачок на терці з великими отворами та відіжміть сік.
Покладіть його у миску, додайте яйця, фарш, манку, сіль, перець, перемішайте та залиште хвилин на 15 для набухання крупи.
Щоб краще формувались котлетки, вмочайте руки у воду, далі обваляйте їх у борошні або у панірувальних сухарях та смажте у пательні додавши рослинну олію поки не утвориться золотиста скоринка.
Смачного!