Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Хрусткі вафлі – хмиз картопляним товкачем, легко і просто!

Хрусткі вафлі – хмиз картопляним товкачем, легко і просто!

Уляна Кіт
9 Листопада, 20209 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до Хрусткі вафлі – хмиз картопляним товкачем, легко і просто!

Сьогодні хочу поділитися з вами дуже простим рецептом приготування смачних і апетитних солодких хрустких вафель, за смаком нагадують хмиз. Готувати їх дуже просто і легко, а в підсумку виходить справжній кулінарний шедевр. Зараз ви самі в цьому переконаєтеся.

Для приготування нам знадобиться:

  • Молоко – одна склянка.
  • Яйце куряче – одна штука.
  • Крохмаль картопляний – три столових ложки.
  • Цукор – чотири столові ложки.
  • Борошно пшеничне – одна склянка.
  • Ванілін – один пакетик.
  • Мед або цукрова пудра – за бажанням.
  • Олія соняшникова без запаху – для смаження.

Як приготувати вафлі

Для початку нам необхідно куряче яйце ретельно збити вінчиком з цукром і ваніліном.

Далі в отриману суміш влити склянку молока, додати картопляний крохмаль, борошно і ще раз збити віночком до отримання однорідної маси без грудочок.

Тісто у вас має вийти такої консистенції, як для звичайних оладок.

Тепер в сковорідку налити олію і добре її нагріти.

Потім робимо найцікавіше – беремо металеву толкушку для картоплі, занурюємо її в гарячу олію на сковороді, а потім в тісто і знову в олію на сковорідці. Тісто готується дуже швидко і легко відстає від толкушки.

Хрусткі вафлі - хмиз картопляним товкачем, легко і просто
Хрусткі вафлі - хмиз картопляним товкачем, легко і просто

Готовий хмиз відокремлюємо виделкою і обсмажуємо з іншого боку до золотистого кольору.

Хрусткі вафлі - хмиз картопляним товкачем, легко і просто
Хрусткі вафлі - хмиз картопляним товкачем, легко і просто

Вафлі виходять схожими за смаком на хмиз. Потім викладаємо готові вафлі на паперовий рушник, щоб вбралася зайва олія, а перед подачею за бажанням їх можна посипати цукровою пудрою або полити медом.

Хрусткі вафлі - хмиз картопляним товкачем, легко і просто

Джерело

Навігація записів

Обов’язково спробуйте приготувати! Сало по рецепту запорізьких козаків!
Баклажани з фаршем — готую дуже просто і швидко, а головне, нічого не потрібно смажити!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes