Залишилось трохи пюре? Приготуйте хрусткі ззовні і м’які в середині картопляні шніцелі з ковбаскою. Готуються до смішного легко, але дійсно смачні і ситні.
Інгредієнти:
- 600 г вареної картоплі (5 шт.);
- 150 г копченої ковбаси;
- 100 г сиру;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 яйця;
- зелень за смаком;
- сіль і перець за смаком.
Приготування:
Натерту ковбасу і потовчену картоплю змішайте в мисці з яйцями, борошном, сіллю, перцем і нарізаною зеленню.
З отриманої суміші сформуйте шніцелі мокрими руками, потім обваляйте в борошні (або сухарях).
Смажте на олії на середньому вогні, поки не підрум’яняться з обох сторін.
Смачного!