Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста – 500 г;
- яйця – 3 шт;
- сіль, перець, зелень;
- сметана або натуральний йогурт, кефір – 200 г;
- розпушувач – 10 г;
- борошно – 150 г;
- кунжут.
Процес приготування
Яйця збиваємо трохи віночком, вливаємо сметану або йогурт, кефір на ваш смак. Солимо до смаку, перчимо і додаємо інші спеції, які ви часто використовуєте для овочевих запіканок.
Борошно просіваємо і всипаємо в тісто, вимішуємо віночком до однорідності.
Додаємо розпушувач. Виходить рідке тісто, як для млинців.
Капусту дрібно шаткуємо і змішуємо з зеленою цибулею і кропом. За смаком солимо.
Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо рівним шаром капусту, заливаємо її тістом, намагаючись рівномірно розподілити.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо форму і запікаємо страву близько 40 хвилин.
Кунжутом посипайте за смаком і бажанням.
Подаємо зі сметаною та іншими домашніми соусами, дуже смачно з картопляним пюре.