Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Кабачки обсмажую, занурюю в часниковий соус і кладу в банки! Взимку кращої закуски не придумаєш!

Кабачки обсмажую, занурюю в часниковий соус і кладу в банки! Взимку кращої закуски не придумаєш!

Уляна Кіт
3 Серпня, 20203 Серпня, 2020 Коментарі Вимкнено до Кабачки обсмажую, занурюю в часниковий соус і кладу в банки! Взимку кращої закуски не придумаєш!

Скільки б не було у мене заготовок на зиму, без цього варіанту не обходиться. Кабачки в соусі з часнику завжди до смаку всій моїй родині. Особливо їх любить чоловік, адже вони мають терпкий смак і аромат часнику. Також і застілля тепер без такої закусочкі не обходиться.

Список необхідних інгредієнтів

Щоб приготувати кабачки з часником, потрібно взяти такі інгредієнти:

  • Три кілограми кабачка.
  • Від 150 до двохсот мл рослинного масла без запаху.
  • П’ять столових ложок оцту 9-процентного.
  • Склянка цукру.
  • Столову ложку солі.
  • Пару чайних ложок чорного меленого перцю.
  • Від трьох до чотирьох головок часнику.

Кабачки потрібно взяти зовсім молоді, щоб насіння були ще молочні. Також у таких екземплярів не потрібно буде прибирати шкірку, що економить час.

Приготування закуски за рецептом

Починаю я з приготування часникового соусу. Часник потрібно очистити, промити і обсушити. Пропускаємо через прес, щоб подрібнити все до стану пасти. Додаємо оцет, перець і сіль. Гарненько трьом між собою, додаємо цукор і знову розмішуємо.

Кабачки потрібно промити, зрізати кінці і нарізати на круги товщиною в сантиметр. На рослинному маслі потрібно обсмажити наші кабачки, щоб вони стали м’якими. В процесі перевертаємо кабачки, щоб вони рівномірно підсмажилися.

Банки я беру по 500 мл, щоб відразу відкрити і з’їсти порцію. Їх потрібно простерилізувати будь-яким зручним способом. Кожен скибочку кабачка потрібно обдурити в соус з часнику, укладаємо щільно в банку. Залишки соусу також можна викласти між колами кабачка.

Набиваємо щільно, щоб зверху вийшло масло. Закриваємо всі стерильною кришкою, закочує.

Коли наші банки повністю охолонуть, їх потрібно перенести в прохолодне місце і зберігати вже там. Я просто прибираю в холодильник. Ця закуска може замінити салат або навіть гарнір, особливо для легкої вечері. При подачі можна додати трохи свіжої зелені.

Джерело

Навігація записів

Погода на серпень! Детальний прогноз синоптиків!
Рецепт дуже смачних голубців з кабачків!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes