Ось Вам рецепт смакоти.
Необхідні продукти:
- 2 кабачка
- 100 г сиру
- 100 г твердого сиру
- 1-2 зубчики часнику, трохи кропу
- 1 ст. л. сметани
Як приготувати кабачкові рулетики
Кабачки нарізаємо на тонкі пластини, шириною приблизно 0,5 см. Розкладаємо кабачки на столі і трохи посолити, залишимо на 20 хвилин, щоб з кабачків виділилася зайва волога, після чого приступаємо до смаження.
Розігріваємо сковорідку гриль, змащуємо невеликою кількістю соняшникової олії. Викладаємо кабачки і обсмажуємо до готовності.
Для начинки змішуємо сир, натертий сир, часник, кріп, сіль, сметану.
На пластину кабачка викладаємо підготовлену начинку, акуратно розподіляємо, щоб начинка була рівним тонким шаром. Звертаємо рулетики.
Ця закуска буде смачною як в холодному, так і в гарячому вигляді. Для цього не на довго помістіть рулетики в духовку, щоб сир розплавився.