Рулетики просто готуються, довго не черствіють, залишаючись ніжним.
Пісочне тісто доповнено ароматною начинкою зі свіжих яблук – смакота яка! Спробуйте!
Основні інгредієнти:
Для тіста: 200 г вершкового масла, 350 грамів борошна, 200 грамів сметани, 2 чайна ложка розпушувача, 2 чайних ложки ванільного цукру.
Для начинки: 150 грамів цукру, 4-5 середніх яблук, 2 столові ложки лимонного соку, цедра лимона, родзинки, кориця на смак.
Процес приготування:
Кладемо в миску сметану, вершкове масло, ванілін. Перемішуємо. Половину борошна змішуємо з розпушувачем, додаємо до олійно-сметанною суміші. Замішуємо тісто, підсипаючи борошно. Тісто має вийти м’яким, до рук липнути не повинно.
Яблука для начинки потрібно натерти на крупній тертці, додати цукор і лимонний сік, цедру, родзинки, корицю. Розкачати тісто в прямокутник розміром 15 на 30 сантиметрів, начинку розподілити по центру, загорнути один край, потім другий внахлест. Порізати на шматочки 4-5 сантиметрів завширшки.
Зверху змастити збовтати яйцем, піч в духовці при температурі 200 градусів 25-35 хвилин до рум’яного кольору. Готові рулети можна посипати цукровою пудрою.