Я забула усі інші рецепти, печінку вже давно готую лише так.
Вона виходить неймовірно смачна, і біля плити не потрібно довго стояти, що її посмажити.
Складові:
- 0,5 кг будь-якої печінки;
- 1-2 цибулини;
- 200 г сметани;
- чорний перець, сіль на ваш смак.
Приготування:
Печінку варто ретельно помити, порізати її на невеличкі шматочки. Беріть ту печінку, яку ви найбільше полюбляєте.
Потім потрібно взяти форму невеликого розміру і вистелити її фольгою, формуючи з неї чашу. Кладемо в неї печінку.
Цибулю нарізати півкільцями і відправити до печінки. Посолити, поперчити, додати сметанку трохи перемішати.
Прикрити краями фольги і помістити в нагріту до 180 градусів духовку. Час запікання буде залежати від того, яку печінку ви готуєте – від 20 до 35 хвилин.
Печінка виходить дуже смачною, ніжною і не жирної. Якщо ви прийшли з роботи і хочете їсти, то це ідеальний варіант для швидкої вечері для всієї родини. До печінки можна приготувати будь-який гарнір або овочевий салатик.
Смачного!