Дуже смачні гриби на святковий стіл за 10 хвилин! Ідеальна закуска!
Складові:
- Печериці – 500 г
- Оцет – 60 мл
- Соняшникова олія – 120 мл
- Часник – 3 зуб.
- Чорний перець (горошком) – 10 шт.
- Цукор – 2 ч. Л.
- Сіль – 1 ч. Л.
- Лавровий лист – 4 шт.
Приготування:
Гриби миємо і розрізаємо навпіл.
Для маринаду змішуємо оцет, соняшникову олію, цукор, сіль, перець горошком і лавровий лист в каструльці.
Гриби викладаємо в маринад, додаємо пропущений через прес часник.
Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
Складаємо печериці в банку, охолоджуємо, накриваємо кришкою і ставимо на 4 години в холодильник.
Смачного!