Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Дуже смачні баклажани на зиму. Всі гості просять рецепт

Дуже смачні баклажани на зиму. Всі гості просять рецепт

Уляна Кіт
10 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Дуже смачні баклажани на зиму. Всі гості просять рецепт

Дуже смачний салат з баклажанів на зиму з яскравим і насиченим смаком, який просто приготувати за цим рецептом.

Складові:

  • Баклажани – 2 кг.
  • Помідори – 3 кг.
  • Гострий перець – 2 шт.
  • Часник – 4 головки.
  • Солодкий болгарський перець – 1,5 кг.
  • Сіль з гіркою – 2 ст. ложки.
  • Оцет 9% – 200 мл.
  • Цукор – 200 гр.
  • Рослинна олія – 250 мл.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3 банки по 390 мл. і 3 банки по 1,5 л.

Баклажани на зиму, покроковий процес приготування

1. Баклажани нарізати невеликими шматочками. Якщо у Вас баклажани гірчать, то посипте сіллю, добре перемішайте і дайте постояти 20 хвилин. Потім промийте і тільки після цього використовуйте в готуванні.

2. Солодкий болгарський перець почистити від насіння та плодоніжок, і нарізати соломкою. 4 головки часнику і гострий перець подрібнити в блендері. Помідори (3 кг.) подрібнити в блендері або прокрутити через м’ясорубку.

3. Подрібнені помідори перекласти в ємність в якій буде варитися салат. До помідорів додати сіль (2 ст. ложки з гіркою), цукор (200 гр.). Поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім додати баклажани і влити 250 мл. рослинної олії, гарненько перемішати. Коли баклажани закиплять, додати солодкий перець, перемішати і знову довести до кипіння. Тушкувати з моменту закипання 35 хвилин. За цей час необхідно 2-3 рази перемішувати овочі. За 5 хвилин до готовності додати часник з гострим перцем. Коли баклажани будуть повністю готові, то необхідно влити 200 мл. оцту 9%. Перемішати і дати закипіти.

4. Киплячий салат перекласти в стерилізовані банки. У цей момент салат повинен стояти на дуже повільному вогні і злегка кипіти. Банки накрити стерильними кришками і щільно закупорити. Обов’язково перевернути банки кришками вниз, укутати теплим рушником або ковдрою до повного охолодження.

Джерело

Навігація записів

Дуже смачний рулет з беконом
Навіть розсіл випиваємо: Помідори без оцту – кращий рецепт всіх часів

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes