Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Домашні лимонади за 5 хвилин! Відмінно освіжають у спеку, виходять ароматні і надзвичайно смачні!

Домашні лимонади за 5 хвилин! Відмінно освіжають у спеку, виходять ароматні і надзвичайно смачні!

Уляна Кіт
11 Липня, 202011 Липня, 2020 Коментарі Вимкнено до Домашні лимонади за 5 хвилин! Відмінно освіжають у спеку, виходять ароматні і надзвичайно смачні!

У цій статті ми розповімо вам, як приготувати 3 смачних домашніх лимонади. Вони відмінно освіжають в жарку погоду, виходять ароматні і надзвичайно смачні. Для приготування лимонадів вам знадобиться сироп, основа і фруктове наповнення.

Необхідні інгредієнти

Для сиропу (на 3 літри)

80 мілілітрів води

250 грам цукру

Для основи (на 3 літри)

1 пучок м’яти

5 лимонів

1,5 літра газованої води

Для апельсинового лимонаду (на 1 літр)

2 апельсина

4 столові ложки лимонного соку

100 мілілітрів сиропу

м’ята, лід

Для грейпфрутно-полуничного лимонаду (на 1 літр)

2 грейпфрута

120 грам полуниці

100 мілілітрів цукрового сиропу

3 столові ложки лимонного соку

м’ята, лід

Для кавунового лимонаду (на 1 літр)

1,5 кілограма кавуна

100 мілілітрів сиропу

м’ята, лід

3 столові ложки лимонного соку

Починаємо приготування

Приготуємо сироп. У каструлю насипаємо цукор і вливаємо воду. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння, перемішуємо до розчинення цукру.

Приготуємо основу. Видавлюємо з лимона сік в окрему ємність.

Приготуємо апельсиновий лимонад. З апельсина видавлюємо сік і вливаємо в графін. М’яту злегка придавлюємо і кладемо в графін. Додаємо туди лимонний сік, цукровий сироп і газовану воду. Простір, що залишився заповнюємо льодом і можна подавати до столу.

Приготуємо грейпфрут-полуничний лимонад. Видавлюємо з грейпфрута сік. Перемелюємо полуницю до дрібного стану. Заготовки кладемо в графін, додаємо сироп, лимонний сік, м’яту і газовану воду. Туди ж кладемо лід і подаємо до столу.

Приготуємо кавуновий лимонад. Очищаємо лимонад від кісточок і шкірки, нарізаємо шматочками і кладемо в чашу блендера. Додаємо лимонний сік і перебиваємо все до однорідної маси, а потім переливаємо в графін. Додаємо сироп. м’яту, газовану воду і лід.

Готовий лимонад подаємо до столу.

Джерело

Навігація записів

Два рецепти улюбленої літньої кукурудзи! Вона завжди вийде м’якою, ніжною і соковитою!
Гороскоп на 12 липня! Остерігайтеся провокацій і ловіть щасливі моменти!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes