Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Беру рис, баклажани і фарш! Роблю смачну і ситну страву!

Беру рис, баклажани і фарш! Роблю смачну і ситну страву!

Уляна Кіт
8 Листопада, 20208 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до Беру рис, баклажани і фарш! Роблю смачну і ситну страву!

В осінні місяці я часто купую баклажани і готую з цих овочів ситну і ароматну страву. Її рецепт досить простий і не вимагає особливих зусиль. Я обсмажую шматочки баклажанів і запікаю їх в духовці з фаршем і рисом.

Для приготування запіканки я використовую:

  • Приблизно 300 г рисової крупи.
  • Близько 600 мл відвару з овочів.
  • Дві-три маленькі ложки меленої куркуми.
  • Баклажан.
  • Півкіло змішаного фаршу.
  • Три зубчики часнику.
  • Цибулину.
  • Маленьку ложку приправи каррі.
  • Томати черрі в кількості 6 штук.
  • Сіль.
  • Рафінована олія.
  • Чорний мелений перець.

Покроковий рецепт

Спочатку я промиваю крупу. З’єдную її з киплячою водою.

Посипаю сіллю і тушу близько восьми хвилин. Відкидаю крупу на друшляк. Обполіскую прохолодною водою. Цибулю і часник очищаю і подрібнюю. Помідори обполіскую і ділю на половинки.

Баклажани очищаю від шкірки. Нарізаю скибочками. Товщина кожного шматочка повинна становити 3-4 мм. Кладу овочі в миску, посипаю сіллю. Залишаю на кілька хвилин. Потім обсушую баклажани і обсмажую їх з двох сторін на сковорідці з олією до рум’яної скоринки. Забираю овочі з вогню, остуджують.

Цибулю і часник готую на сковороді з олією до м’якості. З’єдную з фаршем. Тушу продукти шість-вісім хвилин, періодично помішуючи. Посипаю перцем, сіллю, каррі і куркумою. Обсмажую продукти одну-дві хвилини. Додаю в масу шматочки помідорів. Перемішую компоненти. Забираю сковорідку з вогню.

Посудину для випічки покриваю олією. Викладаю на дно форми половину порції рису. Рівномірно покриваю його м’ясною масою.

Потім розміщую шматочки баклажанів. Покриваю поверхню страви залишилася крупою. Вливаю в масу бульйон. Накриваю посудину кришкою. Готую страву в духовці, розігрітій до 170 градусів. Коли запіканка покриється рум’яною скоринкою, я дістаю її з духовки. Розрізаю на порційні шматочки і подаю до столу в теплому вигляді.

Джерело

Навігація записів

Постійно запотівають пластикові вікна? Ось вам спосіб, щоб позбутися цього назавжди!
Цей природний засіб чудово діє і ефективний навіть при лікуванні 80-90-літніх людей похилого віку!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes