Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Аджика з кабачків — в рази смачніша від традиційної. Встигніть запастись на зиму

Аджика з кабачків — в рази смачніша від традиційної. Встигніть запастись на зиму

Уляна Кіт
12 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Аджика з кабачків — в рази смачніша від традиційної. Встигніть запастись на зиму

Аджика з кабачків абсолютно невибаглива в приготуванні. З такою закруткою впорається навіть недосвідчена господиня. Зате смак і аромат, який зберігається в банках від овочів та яблучка — просто неймовірний.

Що знадобиться для приготування:

  • кабачки — 2,5 кг;
  • перець болгарський — 500 г;
  • яблука — 500 г;
  • морква — 500 г;
  • часник — 100 г;
  • пекучий перець 4-5 шт.;
  • зелень — 1 пучок;
  • томатна паста — 2 ст. л.;
  • цукор — 3 ст. л.;
  • сіль — 2 ст. л.;
  • олія — 250 мл;
  • оцет 9% — 100 мл.

Покроковий рецепт:

  1. Очистіть моркву, яблука, кабачки, перці та часник.
  2. Подрібніть всі інгредієнти та киньте в м’ясорубку або комбайн. Двічі прокрутіть.
  3. В каструлю покладіть готову суміш, посоліть, додайте олію та цукор, подрібнену зелень і томатну пасту. Поставте все на вогонь і залиште тушкуватися.
  4. Коли суміш закипить, зменшіть вогонь і готуйте під кришкою ще 40 хвилин. Не забувайте перемішувати.
  5. Потім додайте оцет і залишіть на вогні ще на 10 хвилин.
  6. Простерилізуйте банки та помістіть у них готову аджику. Закрутіть стерильними кришками, переверніть вверх дном і закутайте ковдрою до повного остигання.
  7. Очистіть моркву, яблука, кабачки, перці та часник.
  8. Подрібніть всі інгредієнти та киньте в м’ясорубку або комбайн. Двічі прокрутіть.
  9. В каструлю покладіть готову суміш, посоліть, додайте олію та цукор, подрібнену зелень і томатну пасту. Поставте все на вогонь і залиште тушкуватися.
  10. Коли суміш закипить, зменшіть вогонь і готуйте під кришкою ще 40 хвилин. Не забувайте перемішувати.
  11. Потім додайте оцет і залишіть на вогні ще на 10 хвилин.
  12. Простерилізуйте банки та помістіть у них готову аджику. Закрутіть стерильними кришками, переверніть вверх дном і закутайте ковдрою до повного остигання.
  13. Коли аджика вистигне, перемістіть банки у темне прохолодне місце. Смачного!

Джерело

Навігація записів

Цього рецепту з фаршу навчила мене ще моя мама і тепер всі просять, щоб я ним поділилися!
Лінива лазанья – улюблений рецепт

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes