Простий, ситний салат з консервованої квасолі і овочів з часником. Виходить незвично і цікаво, поєднується з будь-якими гарнірами, сподобався всім в сім’ї.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- відварна морква, 2 шт;
- огірки мариновані, 3 шт;
- яйця, 3 шт;
- квасоля консервована, банку;
- часник, 3 зубчики;
- зелень, сіль, перець;
- майонез, 3 ст.л.
Процес приготування
Моркву і огірки ріжемо невеликими кубиками.
Часник за смаком дрібно рубаємо або пропускаємо через прес.
Яйця відварюємо і дрібно ріжемо.
Змішуємо квасолю, яйця, моркву, огірки та зелень, часник.
Порада: квасолю при необхідності можна промити кип’яченою, прохолодною водою. Квасолю можна взяти будь-яку – білу або червону.
Салат заправляємо сіллю, перцем і майонезом.
Перемішуємо і подаємо до столу.
Салат простий, але виходить дуже смачним і поєднується з будь-якими стравами. Можна зробити його навіть на святковий стіл.