Такі ласощі вам точно сподобається і ви будете його готувати постійно, особливо в спекотні літні дні.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- жирні вершки, 500 г;
- згущене молоко, 1 банка;
- вафельні коржі 2 шт.
Процес приготування
Дуже якісні і жирні вершки, охолоджені, збиваємо на максимальних обертах 4 хвилини до густої і пишної маси.
Вливаємо банку згущеного молока частинами і збиваємо на середніх оборотах.
Коли все вилили, перемикаємо на максимальну швидкість і збиваємо ще 2 хвилини.
За бажанням можна взяти кавові вафельні коржі і укласти один на дно форми.
Викладаємо масу і накриваємо другим коржем. Відправляємо в морозильну камеру на ніч.
Прибираємо форму і отримуємо торт-морозиво.
Ріжемо порційними шматочками і за смаком, поливаємо шоколадом.
Смак холодного десерту вам відразу сподобається – це смак дитинства, в якому було справжнісіньке вершкове морозиво.