Хочете почастувати рідних або гостей тортиком, але часу на підготовку не вистачає? Тоді рецепт торта “Сніжок” без випічки вам допоможе. Для його приготування потрібні інгредієнти, які є в будь-якому сусідньому продуктовому. А з простим алгоритмом створення тіста і суфле впорається навіть недосвідчений кулінар.
Знадобиться: 40 грам желатину; 120 мілілітрів води; 150 грам цукрового піску; 150 грам пісочного печива; 200 мілілітрів густої сметани; 700 грам сиру, один соковитий апельсин; ванілін за смаком.
Почати приготування желейного торта треба зі створення суфле. Желатин заливається гарячою водою і розмішується до розчинення. Поки желатинова суміш охолоджується, треба зайнятися підготовкою сиру.
Сир треба змішати зі сметаною і цукром, ваніліном. Вся суміш збивається блендером. Треба стежити, щоб в ній не залишалося неапетитних грудочок. Вони погіршать смак желе. Коли все буде готово, треба змішати сирну масу і желатин.
Все акуратно вивантажується в силіконову форму. Зверху на перший шар сиру можна додати шматочки апельсина. Але можна і відмовитися від них, якщо ви не любите контраст кислого і солодкого.
На викладений в форму сир треба висипати крихту з печива. Можна поєднувати її з більш великими шматочками – тут справа смаку. Печиво рекомендується викладати в кілька шарів, чергуючи його з кремом. Так воно краще просочиться і буде м’якше до моменту подачі.