Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Навіщо я заморожую сир? Ділюся з вами своїм кулінарним лайфхаком!

Навіщо я заморожую сир? Ділюся з вами своїм кулінарним лайфхаком!

Уляна Кіт
12 Листопада, 202012 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до Навіщо я заморожую сир? Ділюся з вами своїм кулінарним лайфхаком!

Хочу сьогодні поділитися з вами своїм кулінарним Лайфхаком з сиром. Сподіваюся, комусь буде це корисно і ви будете теж застосовувати цей спосіб.

Отже, розповідаю, в чому суть. Часто буває так, що в холодильнику залишається сир, зазвичай це невеликий шматочок, який лежить там уже кілька днів.

Їсти його вже не хочеться, звичайно до цього моменту в холодильнику з’являється свіжий шматок сиру, а старий відправляється у відро для сміття, тому що він починає вже засихати. У деяких і зовсім ці шматочки лежать в холодильнику так довго, що покриваються пліснявою і потім теж летять в смітник.

Я пропоную “врятувати” ці залишки сиру і заморозити. Можна, звичайно, просто складати шматочки сиру в морозилку, і потім при необхідності використовувати. Але я пропоную ще більш зручний спосіб.

Отже, залишки сиру натираємо на тертці і складаємо в поліетиленовий пакетик. Відправляємо в морозилку. Як тільки у вас з’явився ще шматок сиру, який в найближчі дні не плануєте їсти – теж натираємо і в цей же пакетик кладемо.

Потім, коли вам знадобиться тертий сир для приготування якихось страв (піца, сирна підлива, сирні коржики або булочки – неважливо), ви просто берете тертий сир з морозилки. Це дуже зручно! Дуже , я прямо підкреслю це слово :))

Оскільки сир вже натертий, ви не витрачаєте на це свій час. Він дуже легко береться і розсипається, тому що при заморожуванні він не перетворюється в один клубок. В приготованому блюді заморожений сир нічим не поступається свіжому.

Економно, практично і зручно – в загальному я бачу в цьому способі одні плюси. 

Джерело

Навігація записів

Домашня буженина! 100% натуральна!
Фарширований перець – це неймовірно смачно! І чому я раніше так не готувала!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes