Скумбрія запечена з часником і паприкою, приготована в домашніх умовах, стане відмінним варіантом смачного обіду або вечері. Риба запікається в духовці з різними прянощами і спеціями. Зробити її дуже просто, якщо слідувати кожному кроці цього рецепта.
Інгредієнти:
- Скумбрія – 3 шт.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Часник – 30 гр.
- Паприка мелена – 1 ст. л. з гіркою
- Оливкова олія – 5 ст. л.
- Приправа для риби – 1 ч. Л.
- Сіль
Приготування:
Часник дрібно порізати і викласти в ступку.
Додати сіль (щіпку) і розтерти до кашоподібного стану.
Додати приправи, оливкова олія і паприку, перемішати.
Скумбрію обробити на філе, помити і скропити соком лимона.
Змастити рибу що вийшла часниковою пастою, накрити харчовою плівкою і маринувати півгодини.
Деко застелити пергаментом, викласти скумбрію шкіркою вгору і посолити.
Запікати двадцять п’ять хвилин при 180 градусах.
Смачного!