Набридло подавати оселедець в звичному варіанті? Хочеться чогось особливого? Тоді цей рецепт для вас!
Оригінальний закусочний рулет з оселедця, плавленого сиру, маринованого перцю – ах, смакота!
Що знадобиться:
1 плавлений сирок
1 слабосолений великий оселедець
1 чайна ложка сметани
1 чайна ложка майонезу
3-5 гілочок петрушки
1 столова ложка солодкого маринованого перцю
Хліб і французька гірчиця для подачі
Чорний перець за смаком
Як готувати:
Очистити оселедець від кісток і шкірки, розділити на філе, укласти філе внахлест на харчову плівку, укрити плівкою. Оселедець відбити молоточком, щоб була плоскою. Зняти верхню плівку.
Розім’яти плавлений сир, додати сметану і майонез, перемішати.
Суміш укласти на філе оселедця рівно, поперчити.
На шар сиру викласти дрібно порізаний маринований перець, петрушку.
Загорнути акуратно оселедець в щільний рулет, заховати в морозилку на годину. Потім порізати невеликими кільцями.
Подавати на скибочках хліба, прикрасивши гірчицею.
Важлива порада: Перед приготуванням страви потрібно правильно вибрати оселедець. У гарної риби тушка повинна бути щільною і пружною, без пошкоджень, плям, сторонніх запахів. Тушки з товстою спинкою зазвичай смачніші. А риба з червоними очима менш солона.