Погодьтеся, що не завжди відбивні виходять м’якенькими і ніжними, все залежить і від м’яса, і від способу приготування. Але цей рецепт ніколи не підведе.
Хочу поділитись з Вами, як я готую відбивні з будь-якого м’яса. Завжди соковиті, ніжні, просто неперевершені.
Отже нам потрібно:
М’ясо, яйця, борошно, сіль, чорний перець молотий, рослина олія для жарки і майонез.
Покроковий рецепт приготування:
М’ясо ріжемо товщиною 0,5 см. Відбиваємо молоточком викладаємо на тарілку посолили, поперчили і змастили тоненько майонезом і так робимо шарами (як торт перемащуємо).
Залишаємо мінімум на 2-3 години. Я залишаю на всю ніч. Збиваємо яйця, солимо, перчимо. Окремо насипаємо в посуд борошно. Відбивну спочатку
обмакуємо в муку а потім в яйце і смажимо.