Спробуйте приготувати цей пікантний салат і ви не пошкодуєте. Гостроту можна корегувати кількістю перцю чилі. Цей салат ще називають мексиканським. Для того, щоб оригінально подати його гостям, можна використовувати кукурудзяні чіпси начос.
Вам знадобиться:
- баночка тунця,
- спіле авокадо,
- перчик чилі (або його сухий аналог — приправа),
- часник,
- оливкова олія,
- червона цибуля,
- лимон або лайм.
Приготування:
Очистіть від шкірки авокадо й дрібно наріжте(кубиками), збризніть лимонним соком.
Цибулю мілко подрібніть, часник пропустіть через прес.
Злийте із тунця рідину, всі інгредієнти змішайте, додайте перець чилі й оливкову олію. Для більш однорідної консистенції можна подрібнити суміш у блендері. Подавати з чіпсами або тортильями.