Представляємо рецепт дуже смачного і ніжного торта. Приготувати його зможе кожна господиня, незалежно від знань і навичок.
Основні інгредієнти (на коржі):
Борошно – 3 склянки
Згущене молоко – 1 банка
Яйце – 1 штука
Сода – 1 чайна ложка
Оцет – 1 чайна ложка
Інгредієнти для крему:
Вершкове масло – 200 грамів
Молоко – 750 грамів
Яйце – 2 штуки
Цукровий пісок – 1.5 склянки
Борошно – 3 столових ложки
Ванілін за смаком
Процес приготування:
Все необхідне для коржів змішати, замісити еластичне тісто.
Розділити тісто на 8 частин.
Кожен шматок розкачати по діаметру сковороди, «посмажити» на сковороді з кожного боку по хвилині.
Коржі обрізати, залишки не викидати, вони підуть на обсипання.
Змішати всі інгредієнти для крему (за винятком вершкового масла), поставити на середній вогонь.
Гріти, помішуючи, поки крем не стане густим.
Зняти з вогню, додати масло в гарячий крем, перемішати.
Теплим кремом перемазати коржі, посипати крихтою з товчених коржів. Дати торту просочитися мінімум годину при кімнатній температурі, потім заховати в холодильник.
Смачного! Діліться рецептом з усіма!