Представляємо найпростіший рецепт торта «Машенька», який приготувати може будь-яка господиня.
Основні інгредієнти:
300 грамів молока
300 грамів печива
300 грамів вершкового масла
300 грамів цукру
1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю або картопляного борошна
1 яйце
2 склянки волоських горіхів
ванілін
Процес приготування:
Взяти півсклянки теплого молока і в ньому розчинити ложку борошна. Довести до кипіння молоко, що залишилося і влити суміш. Варити на невеликому вогні, помішуючи постійно, до загусання, дати охолонути.
Розтерти з цукром і яйцем вершкове масло, ввести залишилася борошняну масу, ваніль. У м’ясорубці подрібнити горіхи і печиво, всипати в крем, перемішати.
Взяти роз’ємну форму, постелити пергамент, викласти масу, поставити в холодильник на пару годин. Після того, як просочиться, зняти бортики з форми, перекласти на блюдо, прикрасити.
От і все! Насолоджуйтесь смакотою! І з друзями рецептом діліться обов’язково!