У цьому рецепті самий мінімум продуктів – куряча грудка, адигейський сир, часник і зелень.
Виходить дуже смачно і корисно, якщо ви дотримуєтеся ПП, беріть цю страву в своє меню, та й всім іншим, можна готувати м’ясо на свята і просто для вечері.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча, 2 шт;
- часник, 2 зубчики;
- сіль, перець, кріп, петрушка;
- яйце, 1 шт;
- сир, 250 г.
Процес приготування
Розрізаємо м’ясо на скибочки і відбиваємо.
Посипаємо сіллю і перцем, можете взяти улюблені спеції для курячого м’яса.
Часник пропускаємо через прес і втираємо його в м’ясо.
Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Сир тремо на грубій терці.
Зелені беріть більше, промиваємо, просушуємо і дрібно січемо.
Сир змішуємо з яйцем, зеленню, солимо і перчимо до смаку.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо м’ясо.
На кожен шматочок викладаємо сирну начинку.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо м’ясо близько 30 хвилин.
Подаємо страву з різними гарнірами, домашніми соусами і салатами зі свіжих овочів.
Як варіант, ви можете зробити курячі рулетики з такою сирною начинкою, це буде зовсім святкова страву.