Картопляні оладки можна зустріти практично скрізь, де в їжу вживається картопля – від Латинської Америки до Північної Європи. Але у вигляді млинців, вони стали популярними саме в Туреччині, в отримані млинчики можна класти будь-яку начинку або просто їсти з чаєм, передають Патріоти України.Інгредієнти:
- Картопля – 400 гр. (3 шт);
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Перець – за смаком.
- Масло для смаження.
Покроковий рецепт:
- Картоплю натерти на крупній тертці.
- Змішати з 2 яйцями.
- Додати сіль і перець за смаком.
- Розігріти сковорідку з олією.
- Викладати на сковорідку і смажити до готовності.
Подавати зі сметаною або будь-який інший начинкою.Смачного!