Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Якщо ви не любите гарбуз – значить, ви ще не пробували цей рецепт!

Якщо ви не любите гарбуз – значить, ви ще не пробували цей рецепт!

Уляна Кіт
27 Жовтня, 202027 Жовтня, 2020 Коментарі Вимкнено до Якщо ви не любите гарбуз – значить, ви ще не пробували цей рецепт!

Ви любите гарбуз? Якщо ні, то дуже даремно! Це неймовірно корисний, а якщо його правильно приготувати, то й дуже смачний овоч! Гарбуз не дуже популярний в наших широтах, проте їсти його потрібно. Сьогодні ми розповімо вам про чудовий рецепт приготування гарбуза! Спробуйте, і ви пошкодуєте, що раніше не звертали уваги на цей чудовий продукт!

Отже, наш рецепт – гарбуза в сметані. До слова, сподобається навіть дітям, тому якщо у вас є діти, сміливо привчайте їх до смачної і корисної їжі. А рецепт збережіть: у вас обов’язково попросять добавки, так що готувати доведеться частенько.

З інгредієнтами все просто, а часу це займе не багато. Отже, потрібні:

– сметана звичайна – 200 грамів (можна взяти як жирну, так і ні);

– гарбуз очищений – 0,5 кілограма;

– вода – 30 мл;

– олія- 2 столові ложки;

– часник – 3 зубчики;

– перець паприка – половинка чайної ложки;

– кріп, петрушка;

– сіль, перець і інші спеції – на ваш смак.

Приготування:

Гарбуз порізати кубиками(1.5 см на 1.5 см). Викласти шматочки гарбуза на розігріту сковороду з олією. Швидко обсмажити на сильному вогні до ледь золотистої скоринки.

Готуємо соус: у сметану додаємо дрібно порізану зелень, видавлюємо часник, висипаємо паприку, сіль, перець все це ретельно перемішуємо.

Заливаємо готовим соусом обсмажений на сковороді гарбуз. І продовжуємо тушкувати на повільному вогні буквально кілька хвилин. Далі влити в сковороду 30 мл води, посолити і ще раз перемішати. Сковороду накрити кришкою і тушкувати гарбуз в соусі ще 3-5 хвилини. Страва готова, можна подавати до столу!

Рецепт дійсно нескладний, а на смак страви приємно здивує!

Джерело

Навігація записів

Будьте здорові! – Чай, який зміцнює імунну систему!
Супершипучка для кишечника! П’ю вранці, а ввечері готова розцілувати свої ваги!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes