Складові:
• Капуста – 400 грам;
• Цибуля – 1 штук;
• Кефір – 200 мл;
• Яйце – 1 штук;
• Борошно – 3-5 ст. л.• Розпушувач тіста – 1/3 ч. л.;
• Розпушувач тіста – 1/3 ч. л.;
• Сіль, перець, зелень за смаком.
Приготування капустяних оладків:
Нашаткувати дрібно капусту, посолити і пом’яти руками.
Капуста повинна стати м’якою і пустити сік.
Цибулю натираємо на грубій тертці, додаємо кефір, яйце, дрібно порізану зелень, за бажанням видавіть зубчик часнику, борошно і розпушувач, добре перемішуємо, тісто повинно вийти, як густа сметана.
Розігріваємо на сковороді небагато рослинного масла і смажимо оладки на середньому вогні до золотистого кольору.
Смачного!