У мене в холодильнику був твердий сир і фарш. Я вирішила спекти рулет. Коли пригостила ним гостей, вони були в захваті від його смаку. Ніколи б не подумала, що така проста в приготуванні страва виявиться такою смачною.
Хочу поділитись з Вами рецептом цього рулету. Такий рулет може прикрасити святковий стіл і дуже простий в приготуванні.
Необхідні інгредієнти:
Сир твердий – 200 г.
Яйця – 3 шт. (якщо маленькі, то 4).
Майонез – 100 г.
Фарш – 300-400 г.
Батон – 2-3 скибочки.
Цибуля – 1 шт.
Сіль,перець за смаком.
Покроковий рецепт приготування:
Сир потерти на терці. Яйця збити вінчиком, додати майонез, збити і вилити до сиру. Все добре перемішати.
Вилити на деко, застелене пергаментом, акуратно розрівняти і пекти сирний корж при температурі 180° 10-15 хвилин. Фарш такий, як на котлети.
Коли спікся сирний корж, чуть вистиг і на ще теплий, викладаємо фарш, рівномірно по всьому коржу. Акуратно скручуємо рулет і печемо в духовці 20-25 хвилин.