Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Готуйте подвійну порцію! Баклажани по-корейськи на зиму!

Готуйте подвійну порцію! Баклажани по-корейськи на зиму!

Уляна Кіт
19 Жовтня, 202019 Жовтня, 2020 Коментарі Вимкнено до Готуйте подвійну порцію! Баклажани по-корейськи на зиму!

Це те, що Ви шукали! Готуйте подвійну порцію. Баклажани по-корейськи на зиму.

Інгредієнти на 4 банки по 500 мл:

Баклажани – 1 кг.; Солодкий болгарський перець – 100 гр.; Морква – 350 гр.; Часник – 70 гр (2 головки).; Ріпчасту цибулю – 100 гр.; Гострий перець – 1 шт (приблизно 70 гр.); Оцет 9% – 75 мл.; . Цукор – 50 гр.; Рослинна олія – ​​100-150 мл.; Приправа для корейської моркви – 20 гр.; Пучок будь-якої зелені.; Сіль – за смаком.;

Спосіб приготування:

1. Баклажани нарізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см. Перекласти всi нарізані баклажани в глибоку ємність, посолити, перемішати і залишити на 30 хвилин. Потім з баклажан злити  рідину.

2. Моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Солодкий болгарський перець нарізати соломкою. Гострий перець нарізати півкільцями. Часник подрібнити. Дрібно нарубати пучок свіжої зелені.

3. Баклажани рясно полити олією, ретельно перемішати і обсмажити на сухій сковороді з двох сторін.

4. Всі нарізані овочі з’єднати в глибокій ємності, додати цукор (50 гр.), Приправу для моркви по-корейськи (20 гр.) І оцет (75 мл.). Акуратно все перемішати. Залишити маринуватися на 8 годин. Кожні 2 години необхідно перемішувати.

5. Через 8 годин мариновані овочі щільно вкласти в баночки.

6. На дно глибокої каструлю покласти рушник, на неї поставити баночки. Налити в каструлю воду по плечико баночок. Банки накрити кришками. Поставити на вогонь і з моменту закипання стерилізувати 20 хвилин. Потім дістати банки і закрутити кришками.

Смачного!

Джерело

Навігація записів

МОЗ закликало роботодавців відправити співробітників на віддалену роботу!
Намажте ноги зубною пастою перед сном! Коли ви прокинетесь, то будете здивовані!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes