Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Справжня домашня тушонка, яку я роблю на зиму щороку! М’яско таке м’якеньке та соковите!

Справжня домашня тушонка, яку я роблю на зиму щороку! М’яско таке м’якеньке та соковите!

Уляна Кіт
17 Жовтня, 202017 Жовтня, 2020 Коментарі Вимкнено до Справжня домашня тушонка, яку я роблю на зиму щороку! М’яско таке м’якеньке та соковите!

За цим рецептом приготувати тушонку самому не складно. Все, що Вам потрібно, це духовка і баночки.

Для приготування тушонки ми будемо використовувати тільки свіже і нежирне м’ясо. До нього, за бажанням, ви можете, звичайно, додати розтоплене свиняче сало, тільки не дуже багато. Наявність сала збільшить терміни зберігання продукту і доповнить його смак.

Складові:

0,5 сала;

1 кг м’яса;

5-6 горошин перцю;

1 ст. ложки солі;

1-2 лаврових листочки;

за смаком – мелений перець.

Приготування:

Перед використанням, ретельно промиваємо м’ясо і, потім, висушуємо його, скориставшись паперовими рушниками.

Потім нарізаємо м’ясо невеликими шматочками 6-7 сантиметрів завширшки. М’ясо перекладаємо в глибокий посуд, солимо, перчимо і дуже ретельно перемішуємо. Даємо м’ясу постояти протягом 60 хвилин.

В цей час підготуємо банки. Спочатку їх потрібно добре вимити, а потім і простерилізувати. Є багато способів стерилізації.

Після стерилізації, на дно банки кладемо один-два лаврові листки, запашний перець, а потім і м’ясо. Не потрібно занадто щільно його трамбувати.

Шийка банок повинно бути вільно зверху на два-три сантиметри, щоб нічого не витекло.

У холодну духову шафу кладемо деко з водою і на них вкладаємо наші банки. Тару обов’язково накриваємо кришками, прибравши заздалегідь гумки.

Потім спочатку на духовці вибираємо режим 250 градусів і коли м’ясо почне кипіти, зменшуємо температурний режим до 150 градусів, щоб м’ясо тушкувалося до готовності.

В цей час, нарізаємо дрібно сало, перекладаємо на сковороду і розтоплюємо його на мінімальному вогні. Акуратно витягуємо банки з духовки, заливаємо м’ясо розтопленим салом, закриваємо і перевертаємо, накриваючи теплою ковдрою.

Тушонку зберігаємо в холодильнику. Термін придатності – пів року. А головне, вона виходить неймовірно смачною і ароматною. Така тушонка доповнить будь-який приготовлений гарнір. Також така закуска незамінна, якщо їдете на дачу чи на природу. Ми її завжди готуємо на зиму, адже у вас на столі смачна вечеря може з’явитися миттєво.

Смачного!

Джерело

Навігація записів

Будьте здорові! Медики назвали п’ять продуктів, які потрібно їсти кожен день!
Гороскоп на 18 жовтня! Не будьте магнітом для неприємностей – дивіться на світ простіше і залишайтеся оптимістами!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes