Ця страва – знахідка для господинь, у яких катастрофічно не вистачає часу на приготування. Дуже рекомендую цей рецепт!
Начинку можна робити будь-яку, в залежності від того, що є у вашому холодильнику: це можуть бути гриби, зелень, помідори, болгарський перець і т. д. Ну а смак у них просто приголомшливий, незважаючи на всю простоту їх приготування!
Для млинчиків:
- Яйце (сире) – 3 шт.
- Молоко – 3 ч. л.
- Сіль – щіпка
начинка:
- Фарш курячий (можна рубаний) – 350 г
- Сир твердий – 50 грам
- Масло вершкове м’яке – 1 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Майонез або сметана – 2 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Запікати при t 180 гр. 30 хвилин.
Корисні поради:
Замість курячого фаршу можна використовувати будь-який інший фарш. Якщо фарш сухуватий, додайте в нього трохи води.
У фарш, за бажанням, можна додати цибулину, бризоль стане тільки смачніше і соковитіше. Цибулю потрібно прокрутити разом з м’ясом на м’ясорубці або подрібнити в блендері.
У бризоль можна загорнути будь-яку начинку: зелень, помідори, болгарський перець, смажені з цибулею гриби і т. д.