Смачнезне італійське печиво майже з нічого. Хрустке ззовні м’якеньке в середині, дітки обожнюють його.
Складові:
- яблука – 2 шт.
- волоські горіхи – 30 гр.
- борошно – 280 гр.
- цукор – 100 гр.
- яйце – 2 шт.
- вершкове масло – 100 гр.
- розпушувач – 10 гр.
- coль – щіпка.
- ванільний cаxар – 8 гр.
Приготування:
Спушуємо яйця з сіллю до утворення пишної маси. Цукор додаємо поступово.
Додаємо розм’якшене вершкове масло і добре спушуємо.
Додаємо частинами борошно з розпушувачем, акуратно перемішуємо до однорідності.
Повинні отримати досить густе, але м’яке тісто.
Яблука очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Горіхи подрібнюємо за допомогою ножа.
Додаємо яблука і подрібнені горіхи в тісто.
Викладаємо на деко, застелене пергаментом, столовою ложкою (з гіркою) тісто, формуючи печиво.
Випікаємо при 180 С протягом 20 хвилин.
Смачного!