Вже багато років фарширую перець саме за цим рецептом. Начинка виходить соковитою і не розвалюється. А все завдяки одній хитрості.
Складові:
- 6-7 перців;
- 300 м фаршу;
- 2 цибулини;
- 2 моркви;
- 3 ст. ложки вареного рису;
- спеції;
- зелень;
- сіль;
Соус:
- 2 ст. ложки сметани;
- 1 ст. ложка томат. пасти / кетчуп;
Готуємо
Нарізати цибулю, обсмажити з натертою морквою . Велику частину додати в фарш разом з рисом також із зеленню, спеціями і сіллю. Якщо фарш тугий, додати трохи води.
Рис беремо тільки напів готовий. Якщо взяти сирий – начинка буде сухою. Від готового отримаємо в результаті глевку кашу.
Змішати сметану з томатною пастою, влити ½ склянки води. Вилити в каструлю до цибулі із морквою.
Наповніть кожен перець фаршем і викладіть на соус. Залити водою так, щоб вона покрила перець більше, ніж наполовину.
Тушкувати 25 хвилин на повільному вогнику. Подавати зі сметаною .
⠀
Смачного.