Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Рецепт самий звичайний, але пиріг виходить дуже смачним і ароматним. Абрикоси можна замінити іншою начинкою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове розм’якшене, 100 г;
  • цукор, 6 ст.л;
  • яйця, 2 шт;
  • сметана, 250 г;
  • сіль дрібка;
  • борошно, 230 г;
  • абрикоси, 9 шт;
  • розпушувач, 15 г.

Процес приготування пирога з абрикосами

Розтоплене вершкове масло змішуємо з цукром і перетираємо масу до однорідності.

Додаємо  яйця і віночком перемішуємо. Додаємо сметану і перемішуємо.

Додаємо сіль і просіяне борошно з розпушувачем, перемішуємо тісто.

Форму застеляємо пергаментом.

Абрикоси ріжемо на дві половинки, кісточку прибираємо.

Викладаємо тісто. Викладаємо шар абрикосів.

Запікаємо при температурі 180 градусів протягом 30 – 35 хвилин.

Виймаємо форму, накриваємо серветкою або легким рушником, залишаємо остигати.

Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Пиріг виймаємо з форми, ріжемо порційними шматочками і подаємо до чаю.

Дуже ароматний і смачний пиріг, можна доповнити сметанним кремом, абрикоси люблять такі поєднання.

Джерело

Навігація записів

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Related Articles

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Як приготувати фарширований лаваш, запечений в духовці

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як приготувати фарширований лаваш, запечений в духовці

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes