Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Таких смачних капустяних пиріжків ви ще точно не куштували! Неймовірна начинка з картоплі, курячої грудки та сиру загорнута в хрумке листя капусти – справжня смакота. Спробуйте приготувати і ця страва стане вашою улюбленою.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Капуста білокачанна 1 шт.
  • Картопля 300 г
  • Куряча грудка (копчена) 300 г
  • Сир голландський 50 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак
  • Петрушка (зелень)на смак
  • Паприка на смак
  • Суміш спецій на смак

ПРИГОТУВАННЯ:

Спершу слід підготувати листя капусти: відварити у воді, або ж помістити в пакет та мікрохвильову піч на 15 хвилин, обирайте зручний для себе спосіб.

Наріжте кубиками копчену курку, очистьте картоплю та відваріть. Потім розтовчіть її до стану однорідного пюре. Додати до нього вершкове масло, нарізане м’ясо, рубану зелень, сіль, перець та інші спеції. Твердий сир натираємо на тертці з великими отворами й також додаємо до пюре. Все змішати до однорідності.

На готовий капустяний лист слід викласти начинку й загорнути все в рулетики, як на голубці.

Для панірування змішуємо борошно, паприку, спеції, сіль та яйце. Виливаємо на сковороду рослинну олію та вмочуємо в клярі кожен пиріжок. Смажити на сковороді до золотистості з двох сторін.

Приємного апетиту!

Готую до таких пиріжків ще різноманітні домашні соуси, або ж просто подаю зі сметаною. 

Джерело

Навігація записів

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Як приготувати фарширований лаваш, запечений в духовці

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як приготувати фарширований лаваш, запечений в духовці

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes