Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Я готова пекти його ЩОДНЯ! Незрівнянний сметанний ПИРІГ-ДЕСЕРТ. Так просто і так смачно!

Я готова пекти його ЩОДНЯ! Незрівнянний сметанний ПИРІГ-ДЕСЕРТ. Так просто і так смачно!

Уляна Кіт
15 Вересня, 202415 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Я готова пекти його ЩОДНЯ! Незрівнянний сметанний ПИРІГ-ДЕСЕРТ. Так просто і так смачно!

Незвичайно смачний і ароматний домашній сметанний десерт-пиріг до чаю. Рецепт простий, а смак приголомшливий! Такий сметанник вам обов’язково сподобається !

Інгредієнти:

Тісто

  • жовтки – 4 шт.
  • цукор – 100 г
  • вершкове масло – 130 г
  • борошно – 350-400 г
  • розпушувач – 1,5 ч.л

Начинка

  • білки – 4 шт.
  • цукор – 130 г
  • сметана (20% ) – 400 г
  • ванільний цукор 1 пакетик
  • крохмаль будь-який –  3 ст.л
  • + вишня 100 г (якщо є) і 1 ч.л. крохмалю

Процес приготування:

  1. Жовтки змішуємо зі 100 г цукру, додаємо м’яке вершкове масло, перемішуємо.
  2. Всипаємо борошно та розпушувач, замішуємо тісто.
  3. Ділимо тісто на 2 частини (одна трохи більша другої). Загортаємо тісто в плівку і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
  4. Міксером збиваємо яєчні білки до пишної білої маси, поступово всипаємо цукор (130 г), продовжуємо збивати.
  5. Додаємо ванільний цукор, сметану і крохмаль. Акуратно перемішуємо вінчиком до однорідності.
  6. Вишню посипаємо крохмалем і перемішуємо.
  7. Дно форми (30*32 см) застеляємо пергаментом, на дно викладаємо більшу частину тіста, розрівнюємо.
  8. Виливаємо на тісто начинку, викладаємо вишню та тремо на грубій тертці другу частину тіста.

Випікаємо при 180º 40-45 хвилин.

Джерело

Навігація записів

Повітряні, легкі кекси. Готуються дуже просто і швидко, впорається навіть дитина
Кабачки як гриби! Такі кабачки Ви ще не пробували: швидко і смачно!

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes