Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Показую, як приготувати свинну рульку в рукаві, використовуючи тільки гірчицю і мед

Показую, як приготувати свинну рульку в рукаві, використовуючи тільки гірчицю і мед

Уляна Кіт
15 Вересня, 202415 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Показую, як приготувати свинну рульку в рукаві, використовуючи тільки гірчицю і мед

Це один з моїх улюблених рецептів: рулька виходить дуже м’якою, соковитою, ароматною. Ніхто і не скаже, що я готую її з самого дешевого м’яса.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинна рулька, 2 шт;
  • гірчиця, 4 ст.л;
  • мед, 2 ст.л;
  • сіль, зіра, кмин.

Процес приготування

М’ясо добре промиваємо холодною водою, просушуємо рушниками. Якщо є необхідність, очищаємо шкірку від бруду і щетини.

Укладаємо м’ясо в каструлю, солимо і насипаємо кмин або зіру, заливаємо холодною водою і варимо після закипання коло 1.5 години на невеликому вогні. Попередньо прибираємо піну.

Гірчицю беріть на свій смак, змішуємо з медом.

Рульки виймаємо з бульйону і охолоджуємо трохи.

Обмащуємо м’ясо з усіх боків соусом і укладаємо в рукав для запікання – кожну окремо.

Фіксуємо краї, робимо проколи зубочисткою і викладаємо рульки на решітку в духовці. Попередньо розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 1 години.

За 15 хвилин до закінчення запікання, ріжемо рукав і поливаємо м’ясо тим соком, який стік вниз форми.

Рум’яна, ароматна, соковита страва чудово виглядає навіть на святковому столі.

Можна зробити м’ясо у вигляді рулету, вирізавши кістки, змастивши соусом всередині і зовні, обмотавши ниткою.

Джерело

Навігація записів

Свіжий салат з огірків і зелені на зиму. Готую щороку
Дуже смачний солодкий перець «Фірмовий», фірмовий рецепт

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes