Інгредієнти:
- Фарш – 800 г
- Сир – 100 г
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яєчні білки – 2 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Панірувальні сухарі – 1/2 склянки
- Сіль – 1 ст. л. без гірки
- Перець чорний мелений за смаком
Рецепт приготування:
- Цибулю нарізати невеликими кубиками.
- Моркву і сир натерти на крупній тертці.
- Томатну пасту змішати з водою. Додати приблизно 5 ст. л. води, щоб паста стала рідшою.
- Яєчні білки трохи збити виделкою.
- У мисці змішати фарш, моркву, сир, сухарі, цибулю, збиті білки і томатну пасту. Посолити, поперчити і перемішати.
- Форму для кексу або хліба змастити вершковим маслом, присипати панірувальними сухарями. Перекласти і утрамбувати м’ясну масу.
Запікати 50 хвилин при 180 ℃.