Продукти на 2 кг огірків:
- 60 г цукрового піску;
- 30 г солі;
- 120 мл олії;
- 4 цибулини;
- 1 пучок свіжої зелені;
- 3 ст. л. оцту;
- лавровий лист, перець, інші спеції за бажанням.
Покрокове приготування:
Замочіть в холодній воді огірочки,потім промийте, наріжте кружальцями.
Цибульку наріжте соломкою.
У посуд викладіть овочі, перемішайте з іншими інгредієнтами.
Залиште настоюватися при кімнатній температурі 30-40 хвилин.
Поставте каструлю на плиту, варіть хвилин 5 після закипання. Огірки повинні отримати прозорий відтінок.
Перекладіть салат в банки, закатайте бляшаними кришками, витримати в теплі до охолодження.
Смачного!