Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Рецепт дуже смачних голубців з кабачків!

Рецепт дуже смачних голубців з кабачків!

Уляна Кіт
3 Серпня, 20203 Серпня, 2020 Коментарі Вимкнено до Рецепт дуже смачних голубців з кабачків!

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачних голубців з кабачків. У цій страві зустрілися два дуже корисних овоча, тому її можна готувати як дітям, так і більш старшому поколінню. Голубці виходити дуже ніжними, ароматними і соковитими. Вони будуть добре тримати форму і красиво виглядати в страві.

Для голубців візьміть:

  • 3 кабачка;
  • м’ясного фаршу – 250 грам;
  • одну цибулину;
  • півсклянки рису;
  • солі – 1 ч. ложку;
  • чорного і гострого перцю;
  • томатну пасту – 2 ст. ложки;
  • сметани – 2 стол. ложки;
  • півсклянки води;
  • хмелі-сунелі – 1 ч. ложку.

Приготуйте фарш: подрібніть цибулю, додайте сіль, перець і трохи гострого перцю чилі. Дуже ретельно перемішати. Рис необхідно промити і теж відправити до фаршу.

Кабачки промити під проточною водою, наріжте тонкими слайсами уздовж. Відберіть слайси ширше для голубців, пересипте сіллю, і укладіть один на одного. Решту кабачків подрібніть і додайте до фаршу.

На дошку викладіть слайс з кабачка, візьміть трохи фаршу, сформуйте невелику ковбаску, і покладіть на кінець Слайса.

Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків

Загорніть в рулетик. Рулетики з начинкою викладіть щільно в сковороду, по колу.

Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків

Сковорідку ставимо на максимальний вогонь.

Заливка. У миску відправте томатну пасту і сметану, потім хмелі-сунелі і півсклянки холодної води.

Перемішайте. Повинна вийти густа заливка.

Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків

Налийте заливку в сковорідку. Закрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 30-35 хвилин.

Весь тиждень їмо кабачки! Голубці з кабачків

Порада: коли будете укладати голубці на сковороду, стежте, щоб кінчик Слайса був внизу, так голубець не розвалиться і збереже форму.

Голубці вберуть всю рідину в себе, і настоятися. Після виключення вогню, нехай голубці постоять ще 10 хвилин в сковорідці.

Голубці просто тануть у роті. Їжте на здоров’я!

Джерело

Навігація записів

Кабачки обсмажую, занурюю в часниковий соус і кладу в банки! Взимку кращої закуски не придумаєш!
Хитрощі з мікрохвильовкою, які значно спростять вам життя!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes