#Сніданок ТУРИСТА. А це особисто моя найулюбленіша закруточка. Люблю її навіть просто з хлібом
Кому рецепт не потрібний, читайте відразу PS внизу і посміхніться) #РЕЦЕПТ найпростіший!
Рецепт приготування:
3 л томатного соку + 2 стол ложки солі + склянку цукру ставимо на вогонь і варимо після закипання 15-20 хвилин.
Потім додаємо 200 мл олії + 10 середніх морквин, нарізаних тонкими брусочками, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.
Додаємо 30 шт болг. перцю, нарізаного соломкою та 10 середніх цибулин, нарізаних півкільцями або як вам подобається. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.
Додаємо 1 склянку рису в сухому вигляді (відварити заздалегідь до напівготовності ~5- 7 хв) + 3 середні головки часнику подрібнити + 1 гіркий перчик слайсами. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.
Запашний перець і лаврушку. Далі 100 мл 9% оцту, даємо закипіти, добре перемішуємо і розкладаємо в стерильні банки, закриваємо кришками (заздалегідь прокип’ятити 5 хв) і під ковдру.
Вихід великий ~ 7 л.
Друзі, це справді смачно. Метушня з нарізкою того стоїть
P.S. чоловік мій – зануда рідкісний)) Діва … У нього все завжди по поличках, щоб ясно / зрозуміло. А я Терези – жінка вітряна у всіх сенсах)) ох як нам не просто вдвох)) Він коли бере мій телефон, мало не зомліє: ну що за бардак?!)) Ярлички у Дів все в стовпчик і т. д..
Так ось. Поїхав на овочеву базу, я скидаю список?
Я йому: бери середні.
Чоловік: середні між чим і чим?))
Я : бери будь-які, Епа мати … я розберусь))))
Я ж казала, що ми італійські фемелі))
Мораль цієї байки така: будь-яку страву редагуйте на сіль/цукор/спеції на свій смак, а головне – з гумором і тоді все обов’язково вийде))