Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Така заготовка взимку на вагу золота! “Сніданок туриста” з рисом на зиму – дуже смачна і ситна закуска

Така заготовка взимку на вагу золота! “Сніданок туриста” з рисом на зиму – дуже смачна і ситна закуска

Уляна Кіт
6 Вересня, 20246 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Така заготовка взимку на вагу золота! “Сніданок туриста” з рисом на зиму – дуже смачна і ситна закуска

#Сніданок ТУРИСТА. А це особисто моя найулюбленіша закруточка. Люблю її навіть просто з хлібом

Кому рецепт не потрібний, читайте відразу PS внизу і посміхніться) #РЕЦЕПТ найпростіший!

Рецепт приготування:

3 л томатного соку + 2 стол ложки солі + склянку цукру ставимо на вогонь і варимо після закипання 15-20 хвилин.

Потім додаємо 200 мл олії + 10 середніх морквин, нарізаних тонкими брусочками, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.

Додаємо 30 шт болг. перцю, нарізаного соломкою та 10 середніх цибулин, нарізаних півкільцями або як вам подобається. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.

Додаємо 1 склянку рису в сухому вигляді (відварити заздалегідь до напівготовності ~5- 7 хв) + 3 середні головки часнику подрібнити + 1 гіркий перчик слайсами. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.

Запашний перець і лаврушку. Далі 100 мл 9% оцту, даємо закипіти, добре перемішуємо і розкладаємо в стерильні банки, закриваємо кришками (заздалегідь прокип’ятити 5 хв) і під ковдру.

Вихід великий ~ 7 л.

Така заготовка взимку на вагу золота! "Сніданок туриста" з рисом на зиму - дуже смачна і ситна закуска

Друзі, це справді смачно. Метушня з нарізкою того стоїть

P.S. чоловік мій – зануда рідкісний)) Діва … У нього все завжди по поличках, щоб ясно / зрозуміло. А я Терези – жінка вітряна у всіх сенсах)) ох як нам не просто вдвох)) Він коли бере мій телефон, мало не зомліє: ну що за бардак?!)) Ярлички у Дів все в стовпчик і т. д..

Так ось. Поїхав на овочеву базу, я скидаю список?

Я йому: бери середні.

Чоловік: середні між чим і чим?))

Я : бери будь-які, Епа мати … я розберусь))))

Я ж казала, що ми італійські фемелі))

Мораль цієї байки така: будь-яку страву редагуйте на сіль/цукор/спеції на свій смак, а головне – з гумором і тоді все обов’язково вийде))

Навігація записів

Новинка! Пляцок “Лісова пісня” від відомої української господині. Дуже смачний, м’який шоколадно-яблучний пляцок
Шоколадний медовик “Дамський каприз”

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes