Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Цибуля та хліб – табу у приготуванні котлет. Подруга розповіла про новий рецепт

Цибуля та хліб – табу у приготуванні котлет. Подруга розповіла про новий рецепт

Уляна Кіт
5 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Цибуля та хліб – табу у приготуванні котлет. Подруга розповіла про новий рецепт

Я з дитинства обожнюю бабусині котлети і на пам’ять знаю рецепт. А що там готувати? Яйце, цибулька, хлібчик, фарш – головні інгредієнти.

А нещодавно у гості приходила подруга, ми з нею не бачилися майже 3 роки. Вона живе у Польщі та працює помічником кухаря. Ось я на гостину приготувала котлети, подруга вкусила шматочок та дивиться на мене такими очищами переляканими:

– Ти не правильно готуєш котлети. Вже ніхто не додає цибулю, вона тільки псує смак!

Зараз у її ресторані всі кухарі вже відмовитися від “традиційного” приготування котлет.

– Цибуля аж ніяк не додає смаку до фаршу. А хліб під час смаження стає чорним, а не із золотистою скоринкою. Ще й доливаєте тонну олії. Це шкідливо для шлунку. 

Вона порадила замінити цибулю на терту моркву, кабачок, баклажан – вони додають новий смак до м’яса. І ще можна порізати улюблену зелень. Я спробувала приготувати з петрушкою. 

До речі, вони вийшли дуже смачними, пухкими, соковитими, а головне – дієтичними. Сподобалися не тільки мені, але й діткам. Тепер вони ледь не щодня просять готувати такі котлети на вечерю. 

Раджу вам також провести такий “експеримент” та замінити традиційні інгредієнти на овочі. Буде дуже смачно та корисно!

Які інгредієнти додаєте ви у приготуванні котлет? Вам подобаються традиційні варіантики чи варто спробувати новинку? 

Навігація записів

Львiв’янuн: “Мaю poдuнy як i y бaгaтьox з нac, якa жuвe в Pociї. Вoнu в мeнe зaпuтyють: “A щo тu xoчeш вiд Aмepuкu тa Бaйдeнa?!” -A я їм кaжy…”
– У Валюші складна життєва ситуація. Ти про це прекрасно знаєш – казала свекруха і чекала, що я кинусь допомагати зовиці, але мені вже набридло.

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes