Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • З’їли всі до останнього помідора і випили весь маринад! Бомбезні помідори половинками на зиму

З’їли всі до останнього помідора і випили весь маринад! Бомбезні помідори половинками на зиму

Уляна Кіт
29 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до З’їли всі до останнього помідора і випили весь маринад! Бомбезні помідори половинками на зиму

Дуже смачні помідори половинками на зиму. А заливка (маринад) ну просто немає слів. Випили до останньої краплі!

Інгредієнти на 3 л:

  • Помідори червоні – 1.2 кг
  • помідори жовті – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • базилік – 1 пучок
  • кріп – 1 пучок
  • петрушка – 1 пучок
  • часник – 1 головка
  • морква – 1 шт.
  • перець гострий червоний – 1 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • перець горошок – 15 шт. в кожну банку
  • сіль – 1 ст. ложка
  • цукор – 2 ст. ложки
  • оцет 9% – 50 мл

Маринад на 1 л води:

  • вода 1 л. сіль – 1 ст. ложка
  • цукор – 2 ст. ложки
  • оцет 9% – 50 мл

Приготування:

Зелень, болгарський перець, часник, моркву і гострий перець пропускаємо через м’ясорубку. Помідори розрізаємо навпіл.

Перекладаємо до половини стерилізованих банок спочатку помідори, потім нарізану великими кружальцями цибулю, лавровий лист, перець горошком і знову помідори.

Заливаємо окропом до верху. Злегка закручуємо кришками і залишаємо на 20 хвилин. Потім зливаємо воду з банок в каструлю. Додаємо до неї сіль і цукор. Додаємо в розсіл подрібнені овочі.

Проварюємо все разом 3-4 хвилини. Потім вливаємо оцет і ще гарячий розсіл разом з овочами розподіляємо по банках.

Закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.

З'їли всі до останнього помідора і випили весь маринад! Бомбезні помідори половинками на зиму

Навігація записів

Неймовірно смачні бочкові помідори в банках на зиму
Кращі, ніж в Макдональдз! Мариновані огірки “Пікулі”: до салатів, бургерів та канапок

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes